Menu
Your Cart

Montaje - capitonari auto pereti si podele

Este binecunoscut faptul ca placa Tego se poate folosi in multe domenii datorita calitatilor sale deosebite: rezistenta la uzura,  rezistenta mecanica mare, rezistenta la incovoiere si o rezistenta crescuta la umiditate, insa noi folosim placi Tego antiderapant pentru a realiza podele auto  si placi Tego lucios pentru capitonare pereti laterali


PODELE AUTO din TEGO

Tego este un material special conceput pentru industria carosarilor auto. Pentru podele le auto se va folosi doar TEGO antiderapant.

Placa Tego antiderapanta este folosita pentru placarea puntilor interioare ale autoutilitarelor si pentru placarea tuturor suprafetelor alunecoase. 

Cu tego se pot capitona numeroase modele de autoutilitare

 • capitonari IVECO (capitonari Iveco van sau Iveco autosasiu)
 • capitonari FORD (toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari PEUGEOT(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari VOLKSWAGEN(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari CITROEN(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari MERCEDES(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari RENAULT(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • capitonari FIAT(toate tipurile destinate transporturilor de marfa)
 • alte modele

In cazul masinilor de transport, placa Tego antiderapanta este de obicei prima optiune si acest lucru datorita faptului ca marfa transportata trebuie sa ajunga in conditii bune la destinatie, fara a se deplasa si a se izbi de peretii laterali. Si iata ca am ajuns si la protejarea de pereti laterali. Ce facem cu acestia? Cu ce se pot capitona?

 

 • PERETI LATERALI din TEGO


  Din tego de grosimi mici se capitoneaza peretii laterali ai masinilor de transport pentru a ii proteja de eventualele socuri mecanice ce pot interveni in timpul transportului.
  Fiind un material foarte rezistent, tego este mereu prima optiune si alegerea ideala in astfel de cazuri. 

  Placi Tego pentru capitonare pereti laterali.

  Loviturile din timpul transportului pot produce daune majore asupra peretilor frontali si a peretilor laterali ai masinii, daune care produse in mod repetat, pot aduce dupa ele costuri mult mai mari decat daca s-ar capitona peretii laterali din start. In majoritatea cazurilor, autoutilitarele nu au protectii interioare, din cauza aceasta aparand deteriorari ale caroseriei.

  In afara de realizarea de podea antiderapanta din placi tego antiderapante, este bine sa se realizezez in mod corect inca de la inceput si un capitonaj solid al peretelul frontal (al peretelui despartitor dintre cabina si zona de incarcare), un capitonaj facut cu simt de raspundere al peretilor laterali si un capitonaj adecvat pentru portiere. Este recomnadat sa va protejati masina astfel incat sa nu fiti nevoiti sa faceti investitii majore in deteriorarile caroseriei. O capitonare interioara executata in mod corect va prelua din socurile cauzate de posibile deplasari ale marfurilor din masina.


  Executam capitonari si protectiile laterale cu panori de protectie, pasaje de roti pentru orice tip de vehicul commercial (Kogel, Schmitz, Iveco, Ford, Mercedes, Fiat, etc) din placi tego professionale, calitate I, din esenta tare de mesteacan, cu nenumarate calitati care il fac sa fie ideal pentru acest lucru.

  Alte aplicatii pentru TEGO

  Placa Tego este folosita cu succes si pentru suprafetele expuse la umezeala, pentru suprafetele in panta, pentru rulote, pentru podelele de scena, pentru trepte si pentru rafturi


  Placaj TEGO din lemn de esenta tare

  Placaj TEGO din mesteacan – acest placaj TEGO este prima optiunea a celor ce vor sa isi capitoneze masinile din parcul auto, intrucat este un material rezistent la socuri mecanice, la incovoiere, la umezeala.

  Podele camioane, semiremorci, dube sau platforme

  Tego antiderapante pentru o vasta gama de autoutilitare (Kogel, Ford, Schmitz, Iveco,Fiat,  Mercedes, etc).

  Grosimi tego antiderapant de 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 35 sau 40 mm

  Dimensiuni placi tego antiderapant:

  -1,25 x 2,50 m
  -1,50 x 2,50 m